Nucleus GP 1.6.9.7 frissítés

Nyomtatás

Indikátorrendszerek gondozási táblázata.


Az új háziorvosi indikátorrendszerek szerinti gondozások támogatására egy új összesítő nézet került kialakításra, ami a program által tárolt adatok alapján próbál naprakész információkat adni a háziorvos által elvégzett tevékenységekről.
Az áttekintő táblázat az „Új vizsgálat” gomb legördülő menüjében a „Gondozások (indikátorrendszer) pontban érhető el.
Az első megnyitás alkalmával jelentős mennyiségű adatot dolgoz fel a program, így az első alkalommal több percet is igénybe vehet amíg a táblázat adatai megjelennek.

A „Keresések, jelentések” menüben található „Háziorvosi indikátorok” táblázat továbbra is a NEAK jelentésekhez csatolt indikátor jelentés (részletes) adatait fogja megjeleníteni.

Az indikátorok jelzései a programban tárolt adatok alapján kerülnek beállításra. Mivel a szakrendelők/laborok adatainak feldolgozása nem lehetséges megbízható módon, ezért az indikátorrendszerben meghatározó információkat az EESZT-ből letöltött vagy egyéb módon csatolt leletek kiegészítő információinál kell megadni.


A gyermek kartonokon a gondviselők adatainál meg lehet adni egy email címet amit az elektronikus továbbításnál automatikusan használhat a program.
Az elektronikus adattovábbításokhoz (eMail) kapcsolódóan új felhasználói opció került bevezetésre: „Jelszóvédett PDF-ek generálása eMailes dokumentum küldéskor”. Az opció kiválasztásával az iskolai igazolások generált PDF fájljai jelszavas védelmet kapnak.