EESZT mobilToken élesítés

Nyomtatás

Az AEEK sikeresen élesítette az  EESZT mobilToken bejelentkezési lehetőséget.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a távoli rendszerhasználatot támogató EESZT mobilToken alkalmazás android környezetre a mai nappal elérhetővé vált a Google alkalmazásboltjában, EESZT mobilToken néven.

Ismételten jelezzük, hogy a regisztrációs folyamatnál mind a mobil készülék, mind pedig a felhasználó azonosítására szükség van.
A regisztrációs folyamat támogatásához készült frissített felhasználói útmutató az alábbi linkről tölthető le:
EESZT mobilToken alkalmazás felhasználói kézikönyve

A Nucleus Rendszerben az EESZT bejelentkezési lehetőségek közül a mobilToken fület választva használható fel az alkalmazás által generált kód.

Fontos: A mobiltoken alkalmazás hibás PIN megadása esetén is generál kódot, amivel – természetesen – nem lehet bejelentkezni az EESZT-be. Három hibás próbálkozás után a mobiltokenes bejelentkezési lehetőség ideiglenesen kitiltásra kerül, ezért kérjük, hogy fokozottan figyeljenek a mobilToken használatakor.

A mobiltokenes bejelentkezés elsősorban az új koronavírus megbetegedések miatt elrendelt veszélyhelyzetben a személyes betegellátás alól felmentett orvosok és szakdolgozók távoli rendszerhasználatának támogatásának biztosítása érdekében használható. Szükség esetén kollégáink segítik a felhasználóik regisztrációit. Amennyiben igényli a segítséget, kérjük jelezze a szokásos elérhetőségek valamelyikén.