Nucleus GP 1.5.11.2 frissítés

Nyomtatás
A Nucleus GP rendszer 1.5.11.1-es EESZT frissítése számos új funkciót hozott a programba, de ezek mellett a belső működése is komoly változtatásokon kellett, hogy átmenjen. Az új funkciók, adatstruktúra változások a program majdnem minden területés érintették.
Sajnos a több hetes tesztelés ellenére maradt néhány rejtett hiba, ami a tesztelések alatt még nem jött elő, mivel vagy egy-egy gépkonfigurációt érintett csak, vagy olyan adatábrázolási feltételek mellett jelentkeztek, amik a teszt gépeken és rendszerekben nem fordultak elő.
A 1.5.11.2-es verzió ezen hibák gyorsjavítására készült el.

A javított hibák a következőek:

  • Windows XP-t futtató gépeken a recept nem volt nyomtatható a vonalkód-generálásával kapcsolatos inkompatibilitási okok miatt.
  • Olyan esetben, ahol az állandó gyógyszerlistában olyan vény is található volt, ahol a jogcím közgyógyra lett állítva, de a betegnek nem volt közgyógyigazolvány rögzítve, a kartonok nem voltak megnyithatók.
  • A régi típusú egyfelhasználós adatbázist használó gépeken – a futtatókörnyezetben lévő rejtett bug miatt – a kartonokon nem jelentek meg a listák (gyógyszerelés, oltások, krónikus betegségek) adatai.

 

A kellemetlenségekért elnézést kérünk.