Nucleus GP 1.6.8.11 frissítés

Nyomtatás

Praxisközösségek emelt szintű ellátásainak pontszám kimutatása EESZT adatszolgáltatás.

A praxisközösségek emelt szintű tevékenységét az “Új vizsgálat” gomb oldalsó legördíthető menüjében található “Komplex szűrés”, “E-Rendelés feljegyzés” és “Kislabor vizsgálat” gombok használatával elérhető kartonokon lehet elvégezni. Az “E-Rendelés feljegyzés” funkció a távmonitoring, telemedicinális állapotfelmérés és videokonzultáció dokumentálására szolgál.
Az egyes ellátások pontértéke és dokumentációs követelményei a Praxisközösségek ponttáblázatban található. Az adott időszakban elért pontok összesítő táblázata a “Keresések, jelentések” gombon a “Praxisközösségek” menüpontban tekinthető meg.

A praxisközösségek emelt szintű tevékenységeit a program automatikusan beküldi az EESZT-be is, ha a praxisközösség nyilvántartásba vételekor az OKFŐ által a praxisközösség számára kiadott adott egyedi azonosító a programban rögzítésre kerül. Az azonosítót a “Beállítások” menüpont “Szolgáltató” fülén a “Praxisközösség azonosító száma” mezőben lehet megadni. Kérjük az azonosítót minél hamarabb és pontosan beállítani, ugyanis a tervek szerint (de még nem az első negyedévben) az automatikus elszámolás alapját fogja képezni.

Hibajavítás: A közgyógy jogcímen írt eGYSE (segédeszköz) receptek esetében a program nem kérdezett rá a segédeszköz nyilatkozat kiadására, és alapértelmezetten úgy küldte be a recepteket, mintha a nyilatkozatok nem kerültek volna aláírásra. Ez a frissítés javítja ezt a hibát.