Nucleus GP 1.6.8.11 frissítés

Nyomtatás

Praxisközösségek emelt szintű ellátásainak pontszám kimutatása EESZT adatszolgáltatás.

A praxisközösségek emelt szintű tevékenységét az „Új vizsgálat” gomb oldalsó legördíthető menüjében található „Komplex szűrés”, „E-Rendelés feljegyzés” és „Kislabor vizsgálat” gombok használatával elérhető kartonokon lehet elvégezni. Az „E-Rendelés feljegyzés” funkció a távmonitoring, telemedicinális állapotfelmérés és videokonzultáció dokumentálására szolgál.
Az egyes ellátások pontértéke és dokumentációs követelményei a Praxisközösségek ponttáblázatban található. Az adott időszakban elért pontok összesítő táblázata a „Keresések, jelentések” gombon a „Praxisközösségek” menüpontban tekinthető meg.

A praxisközösségek emelt szintű tevékenységeit a program automatikusan beküldi az EESZT-be is, ha a praxisközösség nyilvántartásba vételekor az OKFŐ által a praxisközösség számára kiadott adott egyedi azonosító a programban rögzítésre kerül. Az azonosítót a „Beállítások” menüpont „Szolgáltató” fülén a „Praxisközösség azonosító száma” mezőben lehet megadni. Kérjük az azonosítót minél hamarabb és pontosan beállítani, ugyanis a tervek szerint (de még nem az első negyedévben) az automatikus elszámolás alapját fogja képezni.

Hibajavítás: A közgyógy jogcímen írt eGYSE (segédeszköz) receptek esetében a program nem kérdezett rá a segédeszköz nyilatkozat kiadására, és alapértelmezetten úgy küldte be a recepteket, mintha a nyilatkozatok nem kerültek volna aláírásra. Ez a frissítés javítja ezt a hibát.